In beweging

Creative Minds Unite

Creative Minds is een fluïde netwerk van pioniers die sociale ondernemers wereldwijd verbinden zodat zij elkaar onderling versterken, kennis delen en inspireren.

Augustus 2011 vertrok een groep creatieve geesten naar Uganda op initiatief van Sanne Roemen en Michel Groenenstijn naar Uganda. Dit was een experiment om te kijken wat er gebeurt als je Nederlandse en Ugandese creatieve knooppunten in netwerken aan elkaar verbindt. Het experiment was meer dan geslaagd! We ontmoetten in drie dagen zo’n 170 pioniers, sociaal ondernemers en changemakers.

In januari 2012 bezochten Sanne Roemen en ik Kampala opnieuw om te onderzoeken of dit experiment wat onze Ugandese vrienden betreft voor herhaling vatbaar is. En dat is zo!

Wij gaan dit programma dus weer organiseren.

Dit voorjaar gaat de eerste groep Creative Minds Unite op pad. We beginnen met 2 a 3 bijeenkomsten in Nederland. De eerste week van juni 2012 zal de ontmoetingsweek in Kampala, Uganda plaatsvinden. De weg er naartoe, het programma in Kampala en het netwerk dat daaruit ontstaat geven we samen met de Creative Minds Unite deelnemers vorm.

Meer informatie op: www.creativemindsunite.net.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin