Laat jij je verleiden tot een dialoog?

Graag wil ik je namens Nederland in Dialoog uitnodigen voor een mooi gesprek op 7 november tijdens de Nationale Week van de Dialoog die van 1 tot 10 november plaatsvindt.

De dialoogtafels beginnen om 19:00 uur bij Seat2meet in Utrecht, een van de partners van Nederland in Dialoog. We ronden om 21:00 uur weer af.
Het gespreksonderwerp is: “Echte mensen – echte verhalen”.

We bieden je graag een mooie ervaring aan met dialoog die je hopelijk inspireert om (nog) meer te doen met de dialoog in jouw omgeving of organisatie.

Praktische informatie:
Locatie : Seat2meeet Utrecht , Moreelsepark 65 (Hoog Catherijne, Utrecht)
Tijd : Woensdag 7 november 2012 van 19:00 – 21:00 uur
Thema : Echte mensen – Echte verhalen
Aanmelding : Graag een e-mail sturen aan karin@nederlandindialoog.nl

Achtergrond informatie:
Tijdens de Nationale Week van de Dialoog worden er in ruim 80 plaatsen in Nederland gesprekken gevoerd aan zo’n 2000 dialoogtafels die opgesteld staan in scholen, supermarkten, het stadhuis, kerk, buurthuis, moskee, cafés, bibliotheken en op nog vele andere plekken.

Stichting Nederland in Dialoog draagt sinds 2006 bij aan de sociale samenhang in Nederland door een ervaring met een verbindend gesprek te faciliteren tussen mensen die elkaar anders niet snel zouden spreken. In 2011 ontvingen we de Actief Burgerschap Award en in 2012 de erkenning van Minister Spies. De eerste Dag van de Dialoog werd in 2002 in Rotterdam georganiseerd naar aanleiding van de aanslagen op het WTC in New York.  Zie ook www.nederlandindialoog.nl.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

No comments yet.

Leave a Reply

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Linkedin